1404-03-25 09:00
71
0
94524
مدیر تعاون روستایی گلستان:

خرید تضمینی ۵۶ هزار تن کلزا از کشاورزان گلستانی

مدیر تعاون روستایی استان گلستان گفت: ۴۳ مرکز تعاونی و کارخانه روغن‌کشی بیش از ۵۶ هزار تن دانه روغنی کلزا را از کشاورزان گلستانی خریداری کردند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «گلستان ما» به نقل از جهاد کشاورزی، محمدرضا جامی اظهارکرد: ۲۵ درصد از وجوه ناشی از خرید محصول کلزا کاران به حساب کلیه کشاورزانی که محصول خود را تحویل داده‌اند پرداخت شده است و از هفته جاری (۲۵ خرداد) فاز دوم پرداخت پول کلزا توسط اتحادیه تعاون روستایی استان آغاز خواهدشد. 

️وی ادامه داد: از ابتدای فصل خرید کلزا تاکنون بیش از ۵۶ هزار تن کلزا توسط شبکه تعاون روستایی استان و با مشارکت خریداران بخش خصوصی و کارخانجات روغنکشی خریداری شده است.

️مدیر تعاون روستایی استان گلستان افزود: فرآیند خرید و تحویل دانه روغنی کلزا از کشاورزان متوقف نشده و همچنان در برخی از مناطق ادامه دارد و تمهیدات لازم برای تحویل کل محصول کلزا کاران پیش بینی شده است.

️وی ادامه داد: نرخ خرید تضمینی کلزا امسال به ازای هر کیلو دانه روغنی با ۲ درصد ناخالصی و ۱۰ درصد رطوبت به ازای هر کیلو گرم ۴۱۰ هزار ریال است.

️جامی از ایجاد ۳۸ مرکز خرید تعاونی علاوه بر ۵ کارخانه روغن‌کشی استان خبر داد و گفت: این مراکز با کاهش فاصله و زمان تحویل محصول، هزینه‌های حمل و نقل را برای کشاورزان کاهش داده است.

️مدیر تعاون روستایی استان گلستان بر اهمیت حمایت از کشاورزان تأکید کرد و اظهار داشت: تأمین به موقع نهاده‌های کیفی و خرید تضمینی دانه‌های روغنی می‌تواند منجر به افزایش سطح زیر کشت کلزا در استان گردد

️وی افزود: بذر مرغوب مورد نیاز کشاورزان برای کشت دانه روغنی سویا نیز تامین شده و کشاورزان می‌توانند برای تهیه به مراکز تعاونی مراجعه کنند.

انتهای خبر/

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.